Барај
За колку дена вршите испорака?
Најчести прашања

За колку дена вршите испорака?

Рокот за достава на онлајн нарачки е од 3 до 5 работни дена. Во период на промоции и попусти, кога имаме зголемен обем на нарачки предвидениот период на достава може да биде пролонгиран.

Повеќе информации во врска со доставата може да прочитата не следниот ЛИНК.

15.11.2017.
Trenutno nema komentara

Слични статии