Барај
Дали се наплаќа за достава?
Најчести прашања

Дали се наплаќа за достава?

Износот за достава се наплаќа 160 денари со вклучен ддв за нарачки кои што се во износ под 3000 денари, додека доколку нарачката е над 3000 денари нема дополнителни трошоци за достава.

20.06.2019.

Слични статии