Барај
Каролина Гочева и охридското крајбрежје во совршена хармонија
Новости

Каролина Гочева и охридското крајбрежје во совршена хармонија

Трендот за овој месец е фокусиран на широки летни фустани од #Mango со кои ќе доминирате на секоја дестинација!

Фотографија: Ani Dimi
Шминка: Make Up Artist - Zorica Nikolova
Сталист: Almir Mili
Облека и додатоци: Mango

 

13.08.2019.

Слични статии

13.
Aug.
2019.
Новости
Онлајн шопингот во изминатите неколку години стана толку популарен ширум светот што водејќи се по тие параметри за некое време слободно можеме да очекуваме д...
13.
Aug.
2019.
Новости
Во пролетта цутат најубавите цвеќиња...  А, пролетното будење го најавуваме во највпечатливата боја за сезоната. @karolinagocheva   Овој пат се раб...
13.
Aug.
2019.
Новости
Продолжува соработката на Mango Македонија и познатата пејачка Каролина Гочева. Ова лето подготвивме низа на нови фотографии и модни инспирации за сите жени ...